Kotimainen välittäjä

Näsilinnankatu 30, 33200 Tampere | Puh. 03 212 1410

Ylöjärvi, Veittijärvi | Omakotitalo | 181,0 m²

Suurenna kaikki kuvat

Nyt myynnissä Ylöjärven messualueelta messuille mallitaloksi suunniteltu, arkkitehti Veli Karjalaisen piirtämä Terve-talo. Alan parhaat asiantuntijat yhdessä ovat suunnitelleet tämän kokonaisuuden aina tontin paikkavalinnasta rakennuksen valmistumiseen asti. Päämääränä oli rakentaa turvallinen talo asua, jossa erityisesti painotettiin kosteusongelmia, puhdasta sisäilmaa ja tervettä, pitkäaikaista asumista, jossa täystiilitalo on paras vaihtoehto. Kosteusongelmien estämiseksi mm talon lämmöneristys on rakennettu siten, että sisäpinnat ovat 3-5 kertaa tiiviimmät kuin ulkopinnat. Näin kaikki kosteus kulkeutuu aina ulospäin. Perustukset on varmistettu, että maakosteus ei pääse rakenteisiin. Samoin talon alla on radonpoistokanavisto turvaamaan puhdasta sisäilmaa. Kaikkien kosteiden tilojen seinät ovat kalkkihiekkatiiltä, joissa kaksikertainen kosteussulku ja lattioissa joustokernieristys. Kaikki kosteat tilat laatoitettu sementtipohjaisella kiinnityslaastilla. Saumojen ph arvo on 12, jossa ei homekasvusto elä. Kaikki asuinhuoneet on varustettu vaahteraparketilla. Keittiössä, eteisessä ja ruokailu/viherhuoneessa on laattalattia. Kaikkialla lattioissa on mukavuutta tuova vesikiertoinen lämmitys. Talosta löytyy runsaasti asumismukavuutta nostavia erityisratkaisuja. Tähän kohteeseen täytyy tutustua ehdottomasti paikan päällä. Esittelyt ja lisätiedot Hannu Eloranta LKV 044 3004334 Tervetuloa tutustumaan talon videoesittelyyn toimistollemme.

Tilat 5-6k+k+s.os+3 wc+khh+lasitp+at
Pinta-ala 181,0 m²
Kokonaispinta-ala 245,0 m²
Sijainti Pihatanhua 4, 33480 Ylöjärvi
Myyntihinta 498 000,00 €
Velaton hinta 498 000,00 €

Hannu Eloranta

p. 044 3004 334

Ota yhteyttä / Tilaa esite

Kerro kaverille
Facebook
Perustiedot
Sijainti Ylöjärvi, Veittijärvi
Pihatanhua 4, 33480 Ylöjärvi
Tyyppi Omakotitalo
Omistusmuoto Oma
Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Rakennusvuosi 1996
Kuvaus 5-6k+k+s.os+3 wc+khh+lasitp+at
Koko 6 h
Pinta-ala 181,0 m²
Kokonaispinta-ala 245,0 m²
Yleiskunto Erinomainen
Kerros 2

Tontti ja kaavoitus
Tontin omistus Oma tontti
Tontin pinta-ala 1 299,0 m²
Kaavoitustilanne Asemakaava
Kohteen kuvaus
Kiinteistötunnus 980-406-1-378
Tehdyt remontit Maalämpö 2014
Energiatodistus Ei ole

Materiaalit, varusteet ja lämmitys
Rakennusmateriaalit Tiili
Pintamateriaalit Kaikki saniteettitilat, keittiö, ruokailutila ja eteinen lattaa, kaikissa muissa tiloissa parketti.
Kattotyyppi Harja/tiili
Lämmitysjärjestelmä Maalämpö

Keittiö
Kuvaus Yhdistetty jää/viileäkaappi/pakastekaappi, keraaminen liesitaso, erillisuuni, integroitu astianpesukone, liesituuletin

Pesutilat
Kuvaus Kaksi erillistä wc:tä sekä lisäksi yläkerran kylpyhuoneessa wc-istuin, pesuhuoneessa kahdet suihkut ja spesiaalina lämmitettävä penkki suihkuseinällä. Yläkerran pesuhuoneessa amme.

Lisätietoja
Lisätietoja Asunnossa lisäksi keskuspölynimuri, koneellinen tulo- ja menoilma lämmöntalteenotolla, kaksoisvesijärjestelmä, jossa mm wc-pönttöihin, ulkokasteluun ja autonpesuun vesi tulee järvestä. Rakennussa myös radonimuri. Rakennuksesta ja sen suunnittelusta on kuvattu täydellinen video tontin valinasta ja perustustenteosta valmiiseen taloon asti sen kaikki vaiheet ja perusteltu ratkaisut, miten rakennetaan Terve talo.